Wolfshoeve Training

Terug naar wolfshoeve.com
Terug naar Wolfshoeve.com
Miami

Naam: Miami
Geslacht: Merrie
Stamboek: KWPN
Kleur: bruin
Geboortedatum: 05/05/94
Stokmaat: 1.65m.
Fokker: Wolfshoeve

Miami is een dochter van de Holsteiner hengst L.A. die het gerenommeerde bloed van Landgraf en Alme combineert. Ze is de tweede dochter van Arcane du Loup de stoere Ramiro merrie die zelf Z springen was. De hengst Ramiro sprong op 1.60 niveau en is een wereldberoemde verever. Hij bracht vele Grand Prix springpaarden (Ratina, Rinnetou, Ramiro's Girl, Rosella G, Zamiro, Royal Bravour etc) maar ook Grand Prix dressuurpaarden (Rio Negro, Miss Holland, Rampal etc). Via Ramiro en Rigoletto is het Ramzes bloed dubbel vastgelegd in de moederlijn. Ook Ramzes was een topvererver in dressuur en springen.

Miami was als springpaard iets te voorzichtig waardoor ze vaak te gespannen sprong. Als dressuurpaard was ze superbetrouwbaar. Helaas is Miami niet erg vruchtbaar gebleken, waardoor ze slechts drie nakomelingen heeft gebracht.

M springen en ZII dressuur onder Annemieke van der Horst.

ZZL en Junioren dressuur onder Evelien Schouten

2003 - Voldemort (Cordino), ruin. L springen onder Teun van den Broek. Als 5 jarige verkocht aan Eveliene Smeets die er succesvol ZII dressuur mee rijdt

 

2004 - Wannawin v/d Wolfshoeve (Sandro Hit), merrie, elite ibop dres sport dres. ZII dressuur onder Dominique van der Horst. Nu ingezet als fokmerrie

 

2008 - Don Dilano (Dreamcatcher), ruin. Don Dilano werd geboren bij de nieuwe eigenaren van Miami, de familie Schouten uit Wemeldinge. Hij werd in 2014 reservekampioen LII dressuur van de provincie Zeeland en is inmiddels ZZL dressuur.

L.A. Larome Landgraf I
Miara
W Alba ZH (ster) Alme Z
Gotenlust
Arcane du Loup (prestatie) Ramiro (preferent) Raimond
Valine Z
Wilea (ster prestatie sport spr) Rigoletto (keur)
Ilea (prestatie)
Events