Wolfshoeve Training

Terug naar wolfshoeve.com
Terug naar Wolfshoeve.com
Let's Go v/d Wolfshoeve
Let-s-Go

Naam: Let's Go v/d Wolfshoeve
Geslacht: Hengst
Stamboek: KWPN
Kleur: donkerbruin
Geboortedatum: 04/14/16
Stokmaat: 1.75m
Fokker: Wolfshoeve, Huijbergen

Let's Go v/d Wolfshoeve is de eerste nakomeling van onze eigen AES- en BWP-gekeurde hengst Wolfshoeve's Go on Top MP.  Op de KWPN hengstenkeuring schopte Go on Top het tot en met de derde bezichtiging. Hij is dus ook PROK en Cornage gekeurd. Omdat wij het volste vertrouwen hebben in de kwaliteiten van onze hengst, zowel als dressuurpaard en als fokhengst, hebben we een drietal merries van hem geinsemineerd.  De sterke punten van Go on Top zijn zijn nuchtere karakter, zijn enorme lossigheid en fantastische gesprongen galop. Bovendien heeft hij een vrije bloedvoering die wel aansluit op de Nederlandse merriestammen: Danone I x Welt Hit II x Cocktail x Kaiserstern xx.

Moeder Whinca is de halfzus van KWPN KEUR hengst United en voert het bloed van Rousseau x Partout x Sultan x Amor.

Let's Go v/d Wolfshoeve heeft veel maat, een opwaartse bouw en dezelfde machtige galop als zijn vader. Hij is zeer correct gebouwd, staat recht op zijn benen met een mooi geplaatst en afgewerkt spronggewricht.

Onder het zadel is Let's Go v/d Wolfshoeve een fantastisch paard. Hij heeft een zeer goede instelling, met veel go. Hij heeft veel lossigheid, een mooi voorbeengebruik en een achterbeen dat altijd draagt en stuwt. Op vreemd terrein gedraagt hij zich als een echte pro: totaal niet kijkerig of terughoudend, oortjes naar voor en gaan. Hij doet zijn naam eer aan!

De 1e fase van het BWP selectietraject doorstond Let's Go v/d Wolfshoeve met glans. Dat betekent dat de klinische- en radiologische keuring en het cornageonderzoek zonder opmerkingen zijn voltooid. Hoewel zowel vader Go on Top MP als moeder Whinca WFFS-vrij zijn en Let's Go v/d Wolfshoeve dus geen drager kan zijn, laten we ook van hem het DNA nog onderzoeken op WFFS.

Hij heeft zich 12 maart 2020 in de 3e fase van de BWP-hengstenkeuring erg goed laten zien aan de hand en onder het zadel van zijn vaste amazone Kizzy Halkett. Vanwege de uitbraak van Covid-19 kon het programma van de hengstenkeuring niet verder afgewerkt worden en is besloten de hengsten die nog deelnamen aan de selectie goed te keuren voor de dekdienst.

Let's Go v/d Wolfshoeve is dus BWP-gekeurd.

https://youtu.be/KvmBHQLFOas

 

 

2019-maart   Goedkeuring BWP

Wolfshoeve's Go on Top MP Danone I (Grand Prix) De Niro (Grand Prix)
Well Done
Sorenda keur preferent Welt Hit II (Grand Prix)
Korenda B
Whinca (prok ster sport dres) Rousseau (keur) Ferro (grand prix, preferent)
Zsuzsa (ster, prestatie, sport dres)
Nessica (ster, preferent, prok, prestatie) Partout (grand prix)
Jessica (keur)
Events