Wolfshoeve Training

Terug naar wolfshoeve.com
Terug naar Wolfshoeve.com
Wolfshoeve's Go on Top MP
Go on Top

Naam: Wolfshoeve's Go on Top MP
Roepnaam: Topper
Geslacht: Hengst
Stamboek: KWPN
Kleur: Bruin
Geboortedatum: 04/23/11
Stokmaat: 1.76 m
Fokker: Dhr. en Mevr. Ploegmakers-Van Bavel

Go on Top MP werd als veulen aangekocht door Dominique en Annemieke bij de fokkers Nico en Marianne Ploegmakers-Van Bavel uit St Oedenrode met het oog op een carierre als sportpaard. Toen we hem bij zijn moeder in de wei zagen, na een dag veulens kijken op heel veel plekken, wisten we meteen: dit is hem! Go on Top heeft die middag geen pas gedraafd, maar galopperen kon hij als een echte! Hij sprong er in de opfok voortdurend uit vanwege zijn maat, formaat en super karakter. Hij was de natuurlijke leider van de groep en stond steeds als eerste bij ons wanneer we de hengsten controleerden. We besloten hem voor te stellen op de KWPN hengstenkeuring waar hij de 3e bezichtiging haalde. Inmiddels is hij in opleiding als sportpaard (was als 6-jarige geselecteerd voor het WK jonge dressuurpaarden) en zijn wij nog steeds ontzettend trots eigenaar te zijn van deze fantastische hengst!

In 2016 zijn er drie veulens van Wolfshoeve's Go on Top MP geboren. Stuk voor stuk goed ontwikkelde veulens die zeer sterk bewegen. Op grond van zijn nakomelingen heeft Go on Top MP de status APPROVED gekregen van het AES. Dit betekent dat de nakomelingen van Go on Top MP geregistreerd worden in het register A van het KWPN. 

Zijn vader Danone I is een zoon van de legendarische vererver De Niro en is zelf uitgebracht in de Grand Prix. Moeder Sorenda PB is keur preferent prestatie en legde een goede merrietest af met o.a. een 8,5 voor stap en een 8 voor de geschiktheid als dressuurpaard. Ze is een dochter van de Grand Prix hengst Welt Hit II en bracht naast Go on Top MP, de nu 9 jarige Don Dramtic v. Dramatic die Zware Tour loopt onder Elizaveta Orekhova. Daarnaast gaf Sorenda ook drie elite/IBOP merries en PROK gekeurde merries. Haar elite dochter April Morning van Riccione won anno 2009 de IBOP te Brummen met 81,5 punt, is ZZL dressuur gestart en vervolgens verkocht naar het buitenland.

Oma Korenda B ster prestatie is moeder van een ZI paard en van de goedgekeurde KWPN hengst Turbo Magic (v. Cabochon). Ook bracht zij van Florestan I de bruine ruin Vedet PB die met Sanne Voets 4e werd in de paradresuur op de Olympische Spelen van London in 2012. In 2013 werd Vedet PB N.O.P. Europees kampioen in Herning, Denemarken en in 2014 Wereldkampioen in Caen, Frankrijk. Daarnaast wordt Vedet PB N.O.P. uitgebracht in de reguliere Prix St George. Nakomeling Eldorado PB (v. Painted Black) loopt Lichte Tour onder de Belgische amazone Eefje Appelmans.

Overgrootmoeder Enda preferent prestatie sport dressuur bracht de nationale dressuurpaarden Once More en Ratina D, een Z2 paard en de Grand Prix dressuurpaarden Paolo (v. Jazz) en Valencio (v. Gribaldi)

2018 Belgisch Kampioen 7 jarige Gesves

2017 score van 77,8% op het WK jonge dressuurpaarden 6 jarigen Ermelo

2017 1e Selectie WK jonge paarden België

2016-08 Upgrade naar APPROVED bij het AES

2015-04 Goedgekeurd voor de dekdienst bij het AES

2015-03 Geselecteerd Halve Finale Horsefood Dressuur Talent 4 jarigen

2014-02  3e bezichtiging/3rd inspection KWPN hengstenkeuring/KWPN stalliongrading

2018 Next Generation v/d Wolfshoeve, merrie uit Veredie N (sport dres D-OC v. Future x Democraat)

2018 ? uit Isabeau (Dreamboy x Ferro)

2018 Newton, hengst uit Diva (Uphill x Lord Sinclair)

2017 merrie uit Isis (Dreamboy x Citango)

2017 Make me Happy v/d Wolfshoeve, merrie uit Happy Hour v/d Wolfshoeve (Bon Bravour x Torino)

2016 Let's Go v/d Wolfshoeve, hengst uit Whinca (ster, PROK, sport dres, D-OC) v. Rousseau

2016 Lady Go Grey v/d Wolfshoeve, merrie uit Veredie N (sport dres, D-OC) v. Future

2016 Like Kite, merrie uit Dimorf's Kite (D-OC) v. OO Seven

 

 

Danone I (Grand Prix) De Niro (Grand Prix) Donnerhall (Grand Prix)
Alicante B v. Akzent II
Well Done Weltmeyer
Bellis v. Bolero
Sorenda PB (Keur Preferent) Welt Hit II (keur) Weltmeyer
Cileste v. Hill Hawk xx
Korenda B (ster prestatie) Cocktail (Grand Prix preferent)
Enda (preferent prestatie sport dress)
Events