Nitouche

Geslacht: Merrie
Geboortedatum: 15-05-2018
Kleur: Bay
Predikaten: D-OC
Fokker: Wolfshoeve
Afstamming: Diarado x Toulon x Cento

Pedigree

Diarado Diamant De Semilly Le Tot De Semilly
Venise Des Cresles
Roxette I Corrado I
Kimberly III
Knappie V/d Wolfshoeve Toulon Heartbreaker
Nikita
Wampie II V/d Wolfshoeve Cento
La Forza

Info

Nitouche v/d Wolfshoeve is de eerste ET nakomeling van de helaas veel te vroeg overleden Toulon dochter Knappie v/d Wolfshoeve. Ze is een echte telg uit de Wampie lijn met haar kolletje! Ze heeft dezelfde uitstraling als moeder Knappie. Haar naam betekent 'heilig boontje' en dat zou wel eens kunnen kloppen. Nitouche heeft haar EPTM gehaald met 8-en voor springtechniek, instelling en rijdbaarheid. Daarnaast haalde ze tevens haar STER predikaat

D-OC STER EPTM

Vader Diarado was ten tijde van zijn goedkeuring het gesprek van de dag, met zijn prachtig model en onvoorstelbare springtechniek en vermogen. Vanaf dag 1 was hij veelgevraagd als dekhengst en ondanks dat is hij toch 1.50m geklasseerd onder Bastiaan Freese en Jonas Vervoort. Zijn afstamming van Diamant de Semilly x Corrado I x Contender is een combinatie van het beste uit Frankrijk en het beste uit Holstein. 

Ook moeder Knappie is een combinatie van het beste uit Nederland, Frankrijk en Holstein, met de hengsten Toulon, Cento, Nabab de Reve, Lorenz en Rigoletto. Bovendien hebben alle directe moeders 1.35m of hoger gesprongen.

Afbeeldingen

Video's

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SideMenu