Wolfshoeve Training

Terug naar wolfshoeve.com
Terug naar Wolfshoeve.com

Altijd al eens een week intensieve begeleiding willen hebben met uw paard? Dit in een professionele omgeving waar kennis voorhanden is, volledig inclusief, onder een gezellige ontspannen sfeer? Maak kennis met de Wolfshoeve Training instructieweken!

Op onze accommodatie te Hoogerheide, gelegen op de Nederlands-Belgische grens zijn alle faciliteiten aanwezig om te genieten van een volle week exclusieve aandacht voor u en uw paard! U verblijft in ons gezellige appartement voorzien van 1 of 2 persoonskamers met uitzicht op de binnenpiste. Uw paard staat volledig verzorgd in een nette stal, en mag uiteraard gebruik maken van onze paddocks. Dagelijks wordt er begeleiding gegeven door Brecht of Dominique. Naast de trainingen staan diverse interessante clinics en leuke workshops op het programma! Bij het inschrijven kunt u uw voorkeur voor clinics aangeven waarna wij de populairste clinics voor de desbetreffende week boeken. 

Kinesist Wouter D'Hoore komt langs voor een core stability workshop, een soort ruiterfitness welke zich focust op de balans vanuit het middenrif. 

Marjan Timmerman van Dynamic Voedingsbureau heeft enkele topsporters begeleidt met hun dieet. Ze geeft advies over hoe voeding een sportprestatie kan beinvloeden. Ralf van Orsouw van Horsemolen Paardenvoeders zal informatie geven over de voeding van paarden, waar moet u op letten? Welke stoffen/bestanddelen zijn essentieel voor uw paard?

Annemieke van der Horst, instructeur KWPN basiscursussen, geeft theoretische uitleg omtrent de onderwerpen: fokkerij, exterieur, ziektebeelden, toileteren en voorbrengen.  

Onze zadelpasser komt langs voor advies over het aanschaffen/gebruiken van een zadel. Past uw zadel goed of zijn er verbeterpunten?

Onze bitfitter kijkt samen met u naar de mond van uw paard en geeft advies over welk bit daar theoretisch het beste op aansluit. Daarnaast is het mogelijk om enkele bitten te proberen.

Een gerenommeerd jurylid komt langs voor een proevenclinic. Na het rijden van uw proef zal de jury enkele tips geven hoe u tot een beter resultaat kunt komen. 

De data?

13 t/m 17 juli week (combinatie met ponyweek)

19 t/m 21 juli weekend

 

De kosten?

€430 week (all inclusive, max 7 deelnemers)

€320 weekend (all inclusive, max 7 deelnemers)

Inschrijven?

Mail dominiquevanderhorst@gmail.com

Voorwaarden:

Bij afmelding binnen 2 weken voor aanvang van de week of weekend blijft 10% inschrijvingskosten verschuldigd. 

 

Events