Wolfshoeve Training

Terug naar wolfshoeve.com
Terug naar Wolfshoeve.com

Op zoek naar een trainingsweek op niveau met de afwisseling en fun van een ponykamp? Wolfshoeve Training organiseert de pony trainingsweek!In de week vinden tal van activiteiten plaats, naast de dagelijkse dressuurlessen van Dominique of Brecht staan ook een springles, buitenrit en proevenclinic op het programma!

Ook naast de pony valt er wat te leren, zo leggen we naar wens uit hoe wij de paarden longeren, toiletteren en voorbereiden op wedstrijden. Plus we behandelen theorie over exterieur en tuigage. Ook mogen de deelnemers aanwezig zijn bij alle trainingen van Brecht & Dominique. 

Kinesist Wouter D'Hoore zal langskomen voor een clinic core stability, een soort ruiterfitness welke speciaal gericht is op de balans vanuit het middenrif. (Wanneer Wouter niet beschikbaar is, voorzien we een andere interessante externe clinic!)

Maar... we maken er vooral ook een gezellige week van! Bij mooi weer hopen we te gaan zwemmen of een uitstapje te doen naar het strand. Veulentjes te gaan kijken bij een fokker, etc etc!

We adviseren voor deelname een leeftijd vanaf 10 jaar. Het meebrengen van een eigen pony is noodzakelijk. De week is geschikt voor combinaties op alle niveau's. De pony's staan in vol pension en mogen gebruik maken van de paddocks. 

De data?

8 t/m 12 juli 2019   

13 t/m 17 juli 2019

De kosten?

€430 (all inclusive)  

Inschrijven?

mail naar dominiquevanderhorst@gmail.com (max. 7 deelnemers) (let op: we hebben al een aantal inschrijvingen, vol=vol!)

Voorwaarden:

Bij afmelding binnen 2 weken voor aanvang van de week of weekend blijft 10% inschrijvingskosten verschuldigd.

 

Events