Accommodatie

Sportstal, pension & manege: paarden = onze passie!

Paardenwelzijn, veiligheid en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze paardvriendelijke en functionele faciliteiten zijn dan ook uitermate geschikt voor het houden, opleiden en trainen van paarden.

In oktober 2022 beginnen we met de vervangende nieuwbouw van onze sport- en pensionstal, meer info daarover kan u vinden op deze pagina en in het nieuwsoverzicht!

Opfok

Fokkerij is een uit de hand gelopen hobby geworden, maar wel eentje die we heel serieus nemen. Van een dartel veulen tot energiek jong paard, klaar om aan het werk te gaan, onze fokproducten genieten van onze vele weides en ruime loopstallen.

Restaurant

Café restaurant De Wolfshoek is gelegen aan de voorzijde van Manege De Wolf.  
 
Het café/restaurant bied uitzicht op de binnen piste van de manege waar u de ruiters kunt zien paardrijden. 
 
Het terras is gelegen aan de voorzijde en bied een prachtig uitzicht op de bossen van de Kalmthoutse Heide. 
Het restaurant is tijdelijk gesloten, vanaf oktober 2022 beginnen we met de vervangende nieuwbouw waar ook weer een gezellig restaurant in voorzien is!

Ons transport

Om onze paarden veilig te kunnen transporteren en ook zelf tijdens internationale wedstrijden bij de paarden te kunnen blijven, hebben wij het benodigde wagenpark.

Honden & kat

Geen paardenbedrijf zonder extra huisdieren! Willy, zijn dochter Ally, Spyros en onze kat Freek zijn ook deel van de ‘crew’ die dagelijks op stal te vinden is.

SideMenu