Go on Top

Geslacht: Hengst
Geboortedatum: 23-04-2011
Stokmaat: 177 cm
Kleur: Maść ciemnogniada
Goedgekeurd voor: BWP, AES
Dekgeld: €1.000,-

Pedigree

Danone I De Niro Donnerhall
Alicante
Well Done Weltmeyer
Bellis
Sorenda Pb Welt Hit II Weltmeyer
Cileste
Korenda B Cocktail
Enda

Info

3e bezichtiging KWPN, PROK, D-OC 

GGK AES Approved Stallion 

GGK BWP  

WFFS free 

Go on Top MP werd als veulen aangekocht door Dominique en Annemieke bij de fokkers Nico en Marianne Ploegmakers-Van Bavel uit St Oedenrode met het oog op een carierre als sportpaard. Toen we hem bij zijn moeder in de wei zagen, na een dag veulens kijken op heel veel plekken, wisten we meteen: dit is hem! Go on Top heeft die middag geen pas gedraafd, maar galopperen kon hij als een echte! Hij sprong er in de opfok voortdurend uit vanwege zijn maat, formaat en super karakter. Hij was de natuurlijke leider van de groep en stond steeds als eerste bij ons wanneer we de hengsten controleerden. We besloten hem voor te stellen op de KWPN hengstenkeuring waar hij de 3e bezichtiging haalde. Inmiddels is hij in zijn opleiding als sportpaard (was als 6-jarige geselecteerd voor het WK jonge dressuurpaarden) gevorderd tot de Lichte Tour en zijn wij nog steeds ontzettend trots eigenaar te zijn van deze fantastische hengst! 

In 2016 zijn er drie veulens van Wolfshoeve's Go on Top MP geboren. Stuk voor stuk goed ontwikkelde veulens die zeer sterk bewegen. Op grond van zijn nakomelingen heeft Go on Top MP de status APPROVED gekregen van het AES en is hij ook goedgekeurd bij het BWP. Dit betekent dat de nakomelingen van Go on Top MP geregistreerd worden in het register A van het KWPN. Uit de eerste jaargang (3 veulens) van Go on Top MP werd zijn eerstgeboren zoon Let's Go v/d Wolfshoeve goedgekeurd bij het BWP en uit zijn tweede jaargang (4 nakomelingen) komt Maddy, die 80 punten scoorde in haar IBOP. 

Zijn vader Danone I is een zoon van de legendarische vererver De Niro en is zelf uitgebracht in de Grand Prix. Moeder Sorenda PB is keur preferent prestatie en legde een goede merrietest af met o.a. een 8,5 voor stap en een 8 voor de geschiktheid als dressuurpaard. Ze is een dochter van de Grand Prix hengst Welt Hit II en bracht naast Go on Top MP, Don Dramatic v. Dramatic die Zware Tour loopt onder Elizaveta Orekhova. Daarnaast gaf Sorenda ook drie elite/IBOP merries en PROK gekeurde merries. Haar elite dochter April Morning van Riccione won anno 2009 de IBOP te Brummen met 81,5 punt, is ZZL dressuur gestart en vervolgens verkocht naar het buitenland waar ze Internationaal Lichte Tour liep.

Oma Korenda B ster prestatie is moeder van een ZI paard en van de goedgekeurde KWPN hengst Turbo Magic (v. Cabochon). Ook bracht zij van Florestan I de bruine ruin Vedet PB die met Sanne Voets 4e werd in de paradresuur op de Olympische Spelen van London in 2012. In 2013 werd Vedet PB N.O.P. Europees kampioen in Herning, Denemarken en in 2014 Wereldkampioen in Caen, Frankrijk. Daarnaast wordt Vedet PB N.O.P. uitgebracht in de reguliere Prix St George. Nakomeling Eldorado PB (v. Painted Black) loopt Lichte Tour onder de Belgische amazone Eefje Appelmans. 

Overgrootmoeder Enda preferent prestatie sport dressuur bracht de nationale dressuurpaarden Once More en Ratina D, een Z2 paard en de Grand Prix dressuurpaarden Paolo (v. Jazz) en Valencio (v. Gribaldi)

Afbeeldingen

Video's

SideMenu